Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jan.2024, 13:31

„Sacked in the Morning“

Autor: Aleksandar Obrenović

ponedeljak 01.01.2024.

22:00

Izvor: Sportske.net


Petnaest utakmica je Vejn Runi trener Birmingema, ali nije uspeo da ostavi nikakav pečat. 
Po povratku iz MLS lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nije dokazao da je vredan posla u klubu iz centralnog dela Engleske. 
Verovali ili ne, čak devet poraza je zabeležio u pomenutih 15 mečeva, pa je jasno da navijači nisu oduševljeni.
„Sacked in the morning!“, čuvena je pesma navijača svih klubova u Engleskoj koji nisu zadovoljni svojim trenerom, odnosno „Dobićeš otkaz ujutru!„, prevedeno na srpski jezik. 
Desilo se to u utakmici protiv Lidsa koju je njegov Birmingem izgubio sa laganih 3:0.
„Pričao sam sa vlasnicima i privatno. Mislim da je jasno da nam trebaju pojačanja. Imamo težak period iza nas, nema sumnje u to, moramo učiniti sve da izađemo iz ove situacije. Čak ni moja igračka karijera nije bila samo sa uspesima, imao sam borbu za opstanak sa Evertonom. Verujem u sebe“, rekao je Runi. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.