Šaćiri: Zar treba da plačem; Frojler: Mnogo boli ovih 1:6

Izvor: B92, 07.Dec.2022, 00:16

Šaćiri: Zar treba da plačem; Frojler: Mnogo boli ovih 1:6

Fudbaleri Švajcarske doživeli su pravi debakl u meču osmine finala sa Portugalom.

Izgubili su sa 6:1 (2:0) i tako završili takmičenje u Kataru.

Po završetku meča, niko u taboru "sajdžija" nije bio preterano raspoložen za priču, a snage da prokomentariše meč smogao je Đerdan Šaćiri.

"Vrlo smo razočarani. U ime našeg tima, izvinjavam se svim navijačima što nismo bili u stanju da prikažemo svoju uobičajenu igru. Imamo velike planove. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovo je fudbal, ali povremeno se pokaže i gde su granice. To je bio slučaj danas. Izgubili smo meč u prvom poluvremenu, sve je posle bilo jurenje rezultata. Morate da pohvalite Portugalce za golove, ali rezultat je definitivno bio previsok", smatra Šaćiri.

Na pitanje zašto je na meču sa Srbijom provocirao srpske navijače, reagovao je burno:

"Dao sam gol… Radio sam svoj posao. Dva puta sam dao gol", podsetio je da je bio dvostruki strelac na meču sa Srbijom.

Nije ipak bio tako neraspoložen posle poraza od Portugala.

"Šta bi trebalo da radim, da plačem?”, rekao je švajcarski reprezentativac.

Prokomentarisao je i promene koje je izvršio selektor Murat Jakin.

"Selektor uvek ima plan, onda se mi trudimo da ga na terenu ostvarimo najbolje što možemo, ali danas nije išlo. Malo je sve iznenadio. Svi smo profesionalci, slušamo šta on traži od nas. Imali smo plan, ali nije vredelo".

I Remo Frojler je bio razočaran.

"Bilo je teško uči u duele. Uvek kasnite za korak. Jedino što možemo je da se izvinimo Švajcarcima. Nije nas bilo na terenu i žao nam je zbog toga. Ovo je Svetski kup, igra se svake četiri godine. Milioni čekaju ove mečeve i onda prikažete tako nešto. U poluvremenu smo mislili da nije sve gotovo, ali nas je treći gol pokopao. To je bio ključni momenat. Na kraju je 1:6 i to mnogo boli", zaključio je Frojler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.