Šaćiri: Svi su bili šokirani kada sam se ošišao kao Ronaldo

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 21:45

Šaćiri: Svi su bili šokirani kada sam se ošišao kao Ronaldo

Švajcarski fudbaler Đerdan Šaćiri otkrio je momenat zbog kojeg je zaplakao.

Ofanzivni vezista Liverpula priznao je da mu je idol tokom odrastanja bio legendarni napadač Ronaldo, te da je želeo i da iskopira njegovu dobru poznatu frizuru.

"Sviđao mi se, voleo sam njegov stil i to kako je on igrao. On mi je baš, baš bio idol. Čak sam se i ošišao kao on 2002, na onaj trougao. Svi su bili šokirani u školi kada sam došao sam tom frizurom. Ali, ja sam ga voleo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tada i volim ga i sada", rekao je Šaćiri za zvanični sajt Liverpula.

Švajcaracu poreklom iz Gnjilana najteže je pao neuspeh Brazila protiv Francuske 1998. godine.

"Kada su izgubili tada u finalu Svetskog prvenstva ja sam plakao kod kuće. Voleo bih da sam gfa upoznao. Ne mogu da kažem da sam ga iskopirao svojim stilom, jer su svi igrači različiti, ali on mi je tokom detinjstva bio pravi heroj".

Šaćiri je pričao i o svojoj karijeri, tokom koje je, pre dolaska u Liverpul, igrao za Bajern Minhen, Inter, Bazel i Stouk.

"Iskreno, nikada nisam ni sanjao da ću imati ovakvu karijeru. Nekada kažem svojoj porodici: 'Pogledajte gde sam igrao, koliko trofeja imam'. To je stvarno neverovatno", istakao je 28-godišnjak i podvukao:

"Ne može svako da kaže da su osvojili Ligu šampiona dva puta sa dva različita tima, da su dva puta bili šampion sveta, da su osvojili titule s Bajernom u Nemačkoj i Bazelom u Švajcarskoj. To je sjajno, kao da živim san svakog dana".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.