Šaćiri: Bolje je što nisam igrao protiv Crvene zvezde

Izvor: RTS, 13.Nov.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaćiri: Bolje je što nisam igrao protiv Crvene zvezde

Fudbaler Džerdan Šaćiri priznao je da je Klopova odluka da izostane sa meča protiv Crvene zvezde u Beogradu u Ligi šampiona ispravna.
Menadžer "crvenih" nije vodio Šaćirija, kako bi izbegao političke konotacije nakon poteza na Mundijalu kada je gol Srbiji slavio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sklapanjem "albanskog orla".

"U Beogradu je vruća atmosfera. Bilo je bolje da ostanem u Engleskoj i svi da se koncentrišu na fudbal", rekao je Šaćiri, a prenosi Skaj sport.
Samo četiri dana posle poraza od Zvezde (2:0), Šaćiri je bio strelac protiv Fulama (2:0).
"Bio sam odmoran, trenirao sam u Liverpulu, ali to ništa nije promenilo. Hteo sam da protiv Fulama odigram dobro i tako je bilo. Odluka menadžera je ko će igrati u kojoj utakmici", kaže Šaćiri.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šaćiri: Bolje je što nisam igrao protiv Zvezde

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2018

U Beogradu je vruća atmosfera. Bilo je bolje da ostanem u Engleskoj i svi da se skoncentrišu na fudbal - rekao je fudbaler Liverpula Fudbaler Liverpula Džerdan Šaćiri priznao je da je doneta prava odluka da izostane sa meča protiv Crvene zvezde u Beogradu u Ligi šampiona....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.