Sabonis u društvu Jokića i Vestbruka

Izvor: B92, 02.Maj.2021, 23:10

Sabonis u društvu Jokića i Vestbruka

Sjajni Domantas Sabonis.

U noći iza nas su Indijana Pejsersi prosto pregazili Oklahoma Siti Tandere rezultatom 152:95.

Najbolji pojedinac je bio litavnski centar Domantas Sabonis koji je meč završio sa čak 26 poena, 19 skokova i 14 asistencija za 30 minuta na parketu.

Sabonis je na kraju prvog poluvremena imao 22 poena, 11 skokova i 11 asistencija i postao prvi igrač sa tripl-dabl učinkom za poluvreme otkako se ovakav vid stastistike vodi, tačnije od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone 1996/97 (play-by-play era).

Sabonis je tako ušao u elitno društvo sa Raselom Vestbrukom i Nikolom Jokićem kao jedini igrači koji su u poslednjih 25 godina imali tripl-dabl učinak za poluvreme.

Jokić je to uradio najbrže u istoriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marjanović blizu dabl-dabla, Pokuševski se povredio VIDEO

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 08:03

U noći između nedelje i ponedeljka odigrano je osam utakmica u NBA ligi, a na parketima su bila dvojica srpskih košarkaša...Boban Marjanović je sa Dalas Maveriksima poražen rezultatom 111:99 od Sakramento Kingsa, što je treći poraz od istog tima u poslednjih 15 dana...Srpski centar je odigrao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.