Izvor: RTS, 04.Avg.2020, 12:36

Sabo: Ako damo maksimum, pobedićemo Rad

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Zoltan Sabo nada se da će njegov tim protiv Rada u drugom kolu Superlige prikazati istu igru kao i u prethodnom susretu sa Vojvodinom. TSC će gostovati u sredu od 19 sati na stadionu Rada na Banjici.
Trener TSC-a Zoltan Sabo zadovoljan je igrom tima u prvom kolu u remiju sa Vojvodinom i očekuje da će njegov tim nastaviti u dobrom ritmu i u meču sa Radom.

"Kada bismo mogli da prenesemo to drugo poluvreme >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz prvog kola na svih 90 minuta protiv Rada, onda bismo se mogli nadati pobedi", rekao je Sabo.
On je dodao da je Rad ekipa dosta promenila sastav u odnosu na prošli sezonu, te da je sastavljena od mladih igrača, ambicioznih, brzih, motivisanih.
"Ipak, mi se pitamo, nadam se da ćemo pobediti, mada stvarno očekujem jednu tešku utakmicu jer i mi još nismo uhvatili onaj pravi prvenstveni ritam", rekao je Sabo.
Levi bek Nemanja Petrović, koji je baš iz Rada došao u TSC, istakao je da će dati sve od sebe da doprinese svojoj novoj ekipi.
"Očekujem jak otpor Rada, imaju novog trenera i dosta novih igrača, ali verujem da ćemo pobediti i doneti tri boda u Bačku Topolu", kazao je Petrović.
Napadač Nenad Lukić rekao je da se nada da će tim nastaviti sa istim igrama i da će ponoviti izdanje iz većeg dela meča sa Vojvodinom i da u tom slučaju pobeda neće doći u pitanje.
"Mislim da smo kvalitetnija ekipa od Rada, ali moramo to da pokažemo na terenu. Danas je fudbal jako izjednačen i ako ne date 100 posto nećete pobediti nikog. Na nama je da odigramo maksimalno angažovano od prvog minuta i da se vratimo sa prvom pobedom u novoj sezoni", rekao je Lukić, koji se osvrnuo na dodelu nagrade za najbolje strelce prošle sezone za njega i Vladimira Silađija.
"To je podatak za respekt, koji pokazuje i kako TSC igra, napadački, sa mnogo golova. Tako smo počeli i u prvoj utakmici i verujem da ćemo tako i nastaviti", rekao je Lukić, koji je, kao i Silađi, bio strelac i na meču prvog kola.
Utakmica između fudbalera Rad i TSC igra se u sredu od 19 sati na stadionu Rada na Banjici.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.