Saberi, oduzmi, pomnoži - Barsa je sigurica, osim ako sve ne pokvari Srbin!

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saberi, oduzmi, pomnoži - Barsa je "sigurica", osim ako sve ne pokvari Srbin!

Hoće li Srbin pokvariti ovu 100% tradiciju?

Fudbaleri Barselone danas od 16.00 dočekuju ekipu Eibara, a naš golman Marko Dmitrović protiv sebe će imati i Lionela Mesija i tradiciju!

Naime, od kako se Eibar prvi put plasirao u elitni rang, 2014. godine, Baskijci imaju svih pet poraza na Kamp Nou. Ni to nije sve, Barselona je na pomenutih pet mečeva postigla ukupno 19 golova, a nijednom nije dala ispod tri!

Barsa je od 2014. do danas, Eibar kao domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobeđivala rezultatima - 3:0, 3:1, 4:2, 6:1, 3:0, od pomenutih, na poslednja dva branio je i Marko Dmitrović.

I naš golman je sam u intervjuu za naš portal otkrio zašto je Eibar najidealniji protivnik Barselone na Kamp Nou, tako da, osim ukoliko baš on ne pruži neko čudo, Katalonci su apsolutni favoriti.

Kike Setijen ništa nije želeo da prepusti slučaju, izveo je gotovo najjači sastav, jedino je Frenki de Jong dobio odmor, nema povređenog Albe, pa je tu opet pojačani vezni red - Buskets, Rakitić, Vidal i Artur, a napred su samo Mesi i Grizman.

Barça XI

⚽ #BarçaEibar

🔵🔴 pic.twitter.com/FcAg7Mc3dN

— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) February 22, 2020 Treba istaći da Eibar ove sezone ima samo jednu pobedu u gostima, uz pet remija i šest poraza, tako da je to još jedan podatak koji ide na stranu Katalonaca.

Ako se pozovemo na tradiciju, uz jak sastav Barselone, kojoj je ovo poslednji domaći meč pred paklena gostovanja Napoliju i Real Madridu, goleada je potpuno očekivana.

Barsa daje tri do pet golova, šta mislite o tome?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dmitrović nemoćan protiv nezaustavljivog Mesija

Izvor: B92, 22.Feb.2020

Fudbaleri Barselone pobedili su danas Eibar sa 5:0, u 25. kolu La Lige...Četiri gola na stadionu Kamp nou dao je Lionel Mesi, a jedan Artur...Golman reprezentacije Srbije Marko Dmitrović branio je celu utakmicu za Eibar...Golove Mesija sa ove utakmice možete pogledati OVDE...Barselona je preuzela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.