Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jan.2024, 15:31

Šabaz sada još bolji nego na debiju, ali Breša je prejaka!

Košarkaši Armanija doživeli su šesti poraz u italijanskom šampionatu pošto su izgubili na strani od Breše sa 72:64.
Malo ko je mogao da pretpostavi da će se Breša posle 14 utakmica u Italiji nalaziti na liderskoj poziciji i da će ih u stopu pratiti Venecija. Ta dva mesta su, prema realnom stanju stvari, bila rezervisana za Armani i Virtus, međutim, realnost je nešto drugačija.
Breša je odigrala disciplinovanije, uz odličnu odbranu i ni partija Šabaza Nejpira u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je ubacio 18 poena nije pomogla Armaniju. Portorikanski plej je na debiju protiv Kremone postigao 16, ali sada je još bolji i preuzeo je ulogu lidera ekipe, nešto što u Crvenoj zvezdi nije uradio.
Masinburg je na suprotnoj strani takođe ubacio 18 poena.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.