Šabac u finalu Kupa Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac u finalu Kupa Srbije

Vaterpolisti Šapca plasirali su se večeras u finale Kupa Srbije pošto su u polufinalu u Bečeju pobedli Nais sa 10:9 (2:1, 1:1, 1:2, 3:3, 3:2) posle boljeg izvodjenja peteraca.

Šabac je vodio sa 2:0 i 3:1, ali se uporne Nišlije nisu predavale i početkom poslednje četvrtine su poveli sa 5:4.

Vaterpolisti Šapca su potom realizovali dva napada sa igračem više i ponovo stekli prednost (6:5), ali je Nais izjednačio 93 sekunde pre kraja utakmice.

U poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << minutu meča pala su još dva gola, po jedan na obe strane, pa je pobednik rešen petercima.

Nervoza je učinila svoje svoje, pa je bilo čak pet uzastopno nerealizovanih peteraca. Na kraju, Meski je postigao gol odluke za plasman Šapca u finale.

U drugom polufinalu se večeras od 20.30 sastaju Partizan i Crvena zvezda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUP SRBIJE: Šabac posle peteraca pobedio Nais i plasirao se u finale

Izvor: Kurir, 16.Dec.2017

Vaterpolisti Šapca plasirali su se u finale Kupa Srbije pošto su u polufinalu u Bečeju pobedli Nais sa 10:9 (2:1, 1:1, 1:2, 3:3, 3:2) posle boljeg izvođenja peteraca.

Nastavak na Kurir...

Partizan je gazda u bazenu! Rističević spustio Zvezdi rampu za finale kupa

Izvor: MozzartSport.com, 16.Dec.2017

Crno-beli slavili sa 11:5..Vaterpolisti Partizana igraće u finalu Kupa Srbije! Osvajač duple krune u polufinalu završnog turnira u Bečeju pobedio je Crvenu zvedu sa 11:5 (2:1, 1:2, 4:0, 4:2)...Protivnik crno-belih u sutrašnjem finalu biće ekipa Šapca koja je u polufinalu savladao Nais sa 10:9...Branilac...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.