Sa kojom legendom porede Matića?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa kojom legendom porede Matića?

Sećate li se legendarnog Francuza, Kloda Makelelea? Ne tako davno bio je noćna mora igračima na sredini terena. Nepremostiva prepreka. U prvom mandatu Žozea Murinja u Čelsiju bio je "X faktor" i čovek na koga se oslanjala cela ekipa... Jednog srpskog reprezentativca upoređuju sa njim? Pogodite koga?

Verovatno vam nije puno trebalo da odgovorite tačno. Da, radi se o Nemanji Matiću, od nedavno i zvanično najboljem fubdaleru Srbije.

Pohvale srpskom vezisti "pljušte" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa svih strana... Sa razlogom. Jedna takva stiže upravo iz tabora "plavaca". Jedan od retkih koji je delio svlačionicu i sa jednim i sa drugim je Džon Teri.

"Prisećam se dana kada sam počinjao karijeru u Čelsiju. Na sredini smo imali Kloda Makelelea, bio je majstor na svojoj poziciji. Nemanja Matić je igrač koji je po svojim karakteristikama najbliži Klodu. Odrađuje neverovatan posao za ceo tim. Protiv Njukasla nam je mnogo nedostajao", istakao je Teri.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.