Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2020, 12:13

Sa ispita na utakmicu - helikopterom

Zbog obaveza na studijama koje su Rušek i Pačlopnik, iz Brna su morali da pronađu način da dvojicu mladih fudbalera na vreme prevezu do stadiona

Meč 19. kola protiv Dukle bio je vrlo bitan za ekipu Brna. Praški tim je pretio da se trijumfom izjednači na drugoj poziciji, ali je popularna Puška uspela da ih održi na rastojanju. Koliko je timu iz Moravske oblasti bilo bitna da neporažena izađe iz duela govori i zanimljivost da je po dvojicu studenata u svojim redovima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Antonina Rušeka i Ondreja Pačlopnika “pokupio“ sa ispita helikopterom kako bi stigli na meč.

Obojica su dali svoj dobrinos u remiju bez golova, Rušek od starta, Pačlopnik s klupe. Kako je Dukla zaustavljena, a Jihlava i Hradec su kiksnuli u ovom kolu, Brno ima priliku da se dodatno udalji i osigura drugu poziciju, za šta će mu biti potreban trijumf na gostovanju Vitkovicama (17.00).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Po svakom parametru Brno je apsolutni favorit na ovom meču. Radi se o dva tima sa suprotnih delova tabele – Brno drugi, Vitkovice poslednji – čije su forme takođe potpuno drugačije. Domaćin nije slavio na poslednjih deset duela u prvenstvu, dok gost nije poražen na prethodnih šest. Međusobni susreti, barem oni takmičarskog karatkera, pripali su Brnu, mada broj golova varira.

Gore pomenuta Dukla pokušaće da održi korak u borbi za promociju protiv Višehrada (18.00).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Da je bio malo uspešniji u duelima sa direktnim konkurentima, tim iz Praga već bi sada držao treću poziciju, ali će zbog toga morati da se popravlja protiv timova iz donjeg dela tabele kakav je upravo Višehrad. Iako dvanaesti, gosti su na deset bodova od opasne zone, pa do kraja ne moraju da “zapinju“.

Domaćin s druge strane ima imperativ pobede ukoliko želi da se ekspresno vrati u najviši rang iz kojeg je ispao prethodne sezone posle osam uzastopnih godina učešća u istom.

Oba dosadašnja duela pripala su praškom timu uz tri ili više golova.

ČEŠKA 2 – 20. KOLO

Utorak

Hrudim – Hradec Kralove 2:2 (0:1)

Lisen – Jihlava 1:1 (0:0)

Trinec – Prostejov 0:0 (0:0)

Varnsdorf – Žižkov 0:4 (0:1)

Sreda

Usti nad Labem – Vlašim 2:0 (1:0)

Sokolov – Pardubice 1:2 (0:1)

Četvrtak

17.00: (7,50) Vitkovice (4,80) Brno (1,35)

18.00: (1,25) Dukla Prag (5,70) Višehrad (9,50)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sa ispita na utakmicu - helikopterom

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2020

Zbog obaveza na studijama koje su Rušek i Pačlopnik imali, iz Brna su morali da pronađu način da dvojicu mladih fudbalera na vreme prevezu do stadiona..Meč 19. kola protiv Dukle bio je vrlo bitan za ekipu Brna. Praški tim je pretio da se trijumfom izjednači na drugoj poziciji, ali je popularna...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.