Sa Vojvodinom otišao u Antaliju, sa Partizanom je napušta?

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Vojvodinom otišao u Antaliju, sa Partizanom je napušta?

Neizvesna je sudbina fudbalera Vojvodine.

Bojan Matić je i dalje fudbaler Vojvodine, uprkos interesovanju beogradskog Partizana.

Ovaj napadač bi mogao da pređe u crno-bele jer interesovanje postoji već nekoliko meseci, ali do realizacije transfera nije došlo jer klubovi nisu mogli da se dogovore. Matić je izrazio želju da bude član Partizana i tu nema ništa sporno, nekoliko puta je do sada rekao da kada se klubovi budu dogovorili, on će obući dres kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Humske.

Partizan ga i dalje želi, smatra se da je sjajna opcija za zamenu Sadiku, a postoji mogućnost da se u narednih dan ili dva razreši situacija imajući u vidu da su crno-beli takođe u okolini Antalije na pripremama za drugi deo sezone.

"Mondo" prenosi da je i dalje najveća prepreka obeštećenje koje traži Vojvodina za ovog fudbalera.

Crno-beli u svojim redovima imaju Umara Sadika koji je bio sjajan u prvom delu sezone, a njegova zamena je bio Đorđe Ivanović. Na pripremama su i mladi Savo Arambašić koji je unapređen iz omladinske škole, kao i Miljan Škrbić koji je isproban od strane Miloševića koji je pohvalio njegovo znanje, ali nije fizičku spremu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAO DOGOVOR! Partizan kaparisao ubojitog špica na tri godine

Izvor: Kurir, 24.Jan.2020

Dojučerašnji napadač Vojvodine Bojan Matić dogovorio se sa Partizanom.

Nastavak na Kurir...

Potvrđeno: Matić novi fudbaler Partizana

Izvor: B92, 24.Jan.2020

Doskorašnji fudbaler Vojvodine Bojan Matić prešao je u Partizan, saopštili su iz Humske...Kako je saopšteno na zvaničnom Tviter profilu Partizana, Matić će oko 20 časova doputovati u Tursku gde će se pridružiti ekipi na pripremama...Matić je ove sezone jedan od najboljih igrača Superligi,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.