SVI detalji oko De Lihta - Kad stiže u Torino, koje su konačne brojke i koja je otkupna klauzula?

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI detalji oko De Lihta - Kad stiže u Torino, koje su konačne brojke i koja je otkupna klauzula?

Sve je, uglavnom, potvrđeno.

Matis De Liht je ovog leta bio velika želja Juventusa, koju je italijanski šampion, i pored velike konkurencije, uspeo da ostvgari i sada je sve spremno i za zvaničnu promociju.

Najnovije informacije iz Italije govore da štoper koji će u avgustu napuniti 20 godina stiže u utorak uveče u Torino i da će u sredu obaviti medicinske preglede pre zvanične promocije u dresu Juventusa.

Izabrao je dres sa brojem 4, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je nosio i u Ajaksu, a kada je u pitanju suma koju je Juventus morao da izdvoji za ovaj transfer, ''Skaj Sport Italija'' večeras navodi 65 miliona evra plus bonuse do konačne sume od 75 miliona.

Što se tiče ličnih uslova koje je De Liht dogovorio sa Juventusom, u pitanju je 8-9 miliona evra na godišnjem nivou, uz bonuse sa kojima je moguće dostići željenih 12 miliona evra, a ugovor će biti potpisan na pet godina.

Ako De Liht u italijanskom velikanu nastavi onako kako je počeo u Ajaksu, nema sumnje da će znatno ranije biti interesovanja i za otkup njegovog ugovora sa Juventusom, a neki novi zainteresovani klub će morati da računa na 150 miliona evra otkupne klauzule, koja iz godine u godinu može da značajno raste.

To su, za sada, najvažniji detalji, a kako je Juventus u toj trci pobedio Barselonu PSŽ i Mančester junajted, de Liht će u sredu najverovatnije izneti i neke nove informacije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KAPITEN AJAKSA ODLAZI U JUVENTUS: De Liht sa Starom damom potpisuje ugovor vredan 75 miliona evra

Izvor: Kurir, 16.Jul.2019, 10:07

Kapiten Ajaksa Matijs de Liht sutra dolazi u Juventus na medicinske preglede i finalizaciju transfera vrednog 75 miliona evra, prenosi italijanski Skaj.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.