SVI SU SE ZALEDILI: Pridržala se za stativu i srušila se usred utakmice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 23:43

SVI SU SE ZALEDILI: Pridržala se za stativu i srušila se usred utakmice (FOTO)

Brzo je prebačena u bolnicu.

Golmanka norveškog Vajpersa iz Kristijanstanda Katrin Lunde završila je u bolnici pošto joj je poizlilo tokom meča protiv Romarike Ravensa.

Lunde se srušila na terenu pošto se prethodno uhvatila za stativu i sela na parket, da bi joj potom brzo bila ukazana medicinska pomoć posle čega je porebačena u bolnicu. Prema prvim informacijama, njoj je samo pao pritisak.

Landslagskeeper Katrine Lunde segnet om på banen https://t.co/mRhKBQ1VcR
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— TV 2 Sport (@tv2sport) March 6, 2024

 - Urađeni su testovi da se proveri da nije ništa drugo do pad krvnog pritiska. Nema naznaka nečeg ozbiljnog i svi dosadašnji testovi su pozitivni. Očekuje se da će Katrin za kratko vreme doći kuć - rekao je funkcioner Morten Jorgensen.

Lunde je jedna od najtrofejnijih golmanki na svetu, a u bogatoj karijeri je osovjila čak 63 medalje sa klubovima i reprezentacijom za koju je odigrala 305 utakmica. Sa Norveškom je osvojila šest evropskih zlata i po dva olimpijska i svetska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.