SVI SU SE POGUBILI, NISMO TIM Pjaniđani opleo po svojim igračima posle debakla u Areni

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023, 22:25

"SVI SU SE POGUBILI, NISMO TIM" Pjaniđani opleo po svojim igračima posle debakla u Areni

Užasno je izgledala ekipa Cedevita Olimpije.

Trener Cedevita Olimpije, Simone Pjaniđani nije imao lepe reči za svoju ekipu posle poraza od Crvene zvezde.

Zmajčeki su demolirani (94:51) u Štark areni u meču drugog kola ABA lige.

- Nekoliko reči. Znali smo mi, ali su i ostali videli razliku između dva tima. Ne samo kvalitet, oni su tim, a mi nismo. Mi znamo zašto. Neki igrači su novi, nekima je Evropa nova, neki su mladi... Neki moraju da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se trude. Nemamo identitet, ličnost kao tim. Pokušali smo od početka nešto u odbrani, ali smo promašivali, nismo mogli da igramo normalnu košarku posle toga. Svi su se pogubili. Kada ne igrate kao tim ovde, a ovde svi hoće da pokažu kvalitet. Oni imaju dubok roster, čak i kada je velika razlika, oni igraju normalno. To je nešto oko današnjeg meča - rekao je Italijan, pa nastavio:

- Znamo da smo na početku sezone. Imali smo mnogo problema u predsezoni, pa i sada. Moramo da prevaziđemo ovaj momenat. Moramo da postanemo tim što je pre moguće. Ako budemo gubili kao do sada, gubićemo samopouzdanje, to je veliki problem. Moramo da se upoznamo, da se naviknemo na fizikalnost. Za nas je to početak. Znamo da je ovo tek drugi meč sezone. Ako ne shvatimo to, bićemo u problemu - zaključio je Pjaniđani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.