SVI SU PALI U TRANS: Lojd je bio oduševljen NJIHOVOM reakcijom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 18:29

SVI SU PALI U TRANS: Lojd je bio oduševljen NJIHOVOM reakcijom (VIDEO)

Ovo dugo nije video.

Crvena zvezda je u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća više nego ubedljivo savladala Radnički iz Kragujevca, pa će za plasman u finale igrati protiv večitog rivala Partizana.

Ubedljivo vođstvo omogućilo je treneru Dejanu Radonjiću da "u vatru" gurne nekoliko talenata iz omladinske škole, pa je šansu da debituje dobio i Milutin Vujičić.

Zvezdin biser je upisao solidnu minutažu, a pritom i pogodio za tri poena, što je oduševilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve njegove vršnjake koji su putem TV prenosa pratili dešavanja sa ovog meča.

😂😂😂 This is Awesome. Kids got game too 👀🔥 https://t.co/oIkIeYnJTE

— Jordan Loyd (@mrjloyd) February 12, 2021

Šut za pamćenje mladog košarkaša pozdravila je gotovo čitava klupa crveno-belih, ali je to ništa naspram delirijuma koji je nastao među Vujičićevim saigračima iz juniorskog pogona, koji su zajedno pratili meč i debi svog druga.

- Šutni je, je*ote, šut! - orilo se od strane Milutinovih drugara, u trenutku kada je Vujičić dobio loptu.

A kada je lopta, uz dosta sreće, prošla kroz mrežicu, nastao je potpuni delirijum među njima, koji je oduševio i Zvezdinog asa Džordana Lojda.

Amerikanac nije mogao da na društvenim mrežama ne prokomentariše delirijum dece, zbog Vujičićevih poena.

- Ovo je super. I deca su dobila utakmicu - napisao je Lojd na svom Tviter profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.