SVI SU DOLIJALI: Uhapšen i ČETVRTI osumnjičeni za pokušaj otmice fudbalera Terzića

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU DOLIJALI: Uhapšen i ČETVRTI osumnjičeni za pokušaj otmice fudbalera Terzića

Policija je brzo reagovala.

Policija je u Beogradu uhapsila M. J. (1997) koji se sumnjiči da je učestvovao u jučerašnjem događaju u Novom Beogradu kada je od fudbalera italijanske Fiorentine Alekse Terzića (20) oduzet automobil.

M. J. je zajedno sa tri osobe koje je policija juče uhapsila, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oteo vozilo marke "BMV" kojim je upravljao oštećeni fudbaler.

Kako se sumnja, oni su vozilom marke "audi" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Potom su, kako se sumnja, oštećenom zadali više udaraca, a oteli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Osumnjičenom M. J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.