SVI SU BILI U ŠOKU: Polugola devojka prekinula slalom u Šladmingu porukom za Kobija Brajanta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU BILI U ŠOKU: Polugola devojka prekinula slalom u Šladmingu porukom za Kobija Brajanta (VIDEO)

Iznenađenje za sve prisutne.

Čuvena slalomska trka u austrijskom Šladmingu prekinuta je na kratko, pošto se u ciljnoj ravnini, u trenutku kada je vozio Aleks Vinacer, pojavila polugola devojka koja je u ruci nosila transparent posvećen Kobiju Brajantu.

Devojka je nosila transparent sa natpisom "RIP Kobi", posvećen tragično nastradalom košarkašu.

U tom trenutklu je nastala zabuna koju je “podgrejao” Vinacer, koji je greškom počeo da slavi prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto, a kroz cilj je zapravo stigao kao treći.

DEVOJKA GOLA UŠETALA U CILJ SA PORUKOM ZA KOBIJA BRAJANTA: Neverovatna scena na slalomu u Šladmingu! pic.twitter.com/MdfecBYbTf

— Pluton (@Pluton45873221) January 28, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Polugola Volanski odala počast Kobiju Brajantu

Izvor: B92, 29.Jan.2020

Kinsi Volanski je postala poznata nakon što je prekinula utakmicu Lige šampiona tako što je trčala skoro gola po terenu, a sada je učinila sličnu stvar. Ovog puta je to učinila da bi na bizaran način odala počast Kobiju Brajantu...Poznata 23-godišnja Ruskinja je ovog puta za pozornicu izabrala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.