SVI OČEKUJU DA EKSPLODIRA TANDEM MITROVIĆ - TEODOSIĆ: Evo šta mora Luka da uradi da bi se to i dogodilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 17:07

SVI OČEKUJU DA "EKSPLODIRA" TANDEM MITROVIĆ - TEODOSIĆ: Evo šta mora Luka da uradi da bi se to i dogodilo

Zvezda po mnogima ima možda i najbolji tim u istoriji.

Košarkaši Crvene zvezde se spremaju za početak sezone, a jedan od malobrojnih koji je tu bio i prošle sezone je Luka Mitrović.

- Odradili smo značajan broj evroligaških utakmica. Voleo bih da smo više vremena proveli kompletni, ali nadam se da ćemo do prvog meča sa Igokeom imati na rasoplaganju sve igrače.

Videlo se već i na pripremama da će Luka Mitrović činiti sjajan tandem sa Milošem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Teodosićem.

- Svaka ekipa žudi za takvim plejmekerom, a najviše visoki igrači. Trebaće malo vremena da se naviknemo na Miloše i njegova dodavanja. Jer par puta je bilo baci ti pas i proleti ti lopta kroz uši i onda shvatiš sa moraš da očekuješ neočekivano - rekao je između ostalog Luka Mitrović.

- Osećam se fizički super i to je za mene najbitinije, na tome mi je bio fokus. Usled svih problema sa povredama bitno mi je da se saniraju smetnje, osećam se fizički bolje nego kada sam bio mlađi. Na terenu se osećam komotnije i imam velika očekivcanje od samog sebe.

Ciljevi su apsolutno jasni.

- Suvišno je pričati o ciljevima u domaćim prvenstvima, u Evroligi imamo veliku želju da napravimo korak napred. Na nama je da radom i posvećenosšću napravimo taj iskorak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.