SVETSKI KUP: Srbija u GRUPI SMRTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 18:26

SVETSKI KUP: Srbija u GRUPI SMRTI!

Teški protivnici...

Vaterpolo reprezentacija Srbije saznala je rivale na Svetskom kupu, novom takmičenju koje će predstavljati zamenu za dosadašnju Svetsku ligu.

Voljom žreba, koji je održan u Budimpešti, u prvoj diviziji formirane su dve grupe na osnovu plasmana na Svetskom prvenstvu, dok će druga divizija biti otvorena za sve zainteresovane reprezentacije.

U A grupi su Italija, Japan, Grčka, Mađarska, Francuska i SAD.

Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u grupi B sa Hrvatskom, Australijom, Gruzijom, Španijom i Crnom Gorom.

Na finalni turnir, koji će biti održan u junu, učestvovaće po tri najbolje ekipe iz obe grupe i dve najbolje iz Druge divizije.

Kvalifikacioni turniri za muškarce će biti od 8. do 10.marta a drugi od 14. do 15. marta.

Finalni turnir je od 30.juna do 2. jula

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.