SVET SE SMEJE HRVATIMA: Igralo se na oranici, a kada je dosuđen penal u 90. minutu, videli smo nešto NEČUVENO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 14:27

SVET SE SMEJE HRVATIMA: Igralo se na oranici, a kada je dosuđen penal u 90. minutu, videli smo nešto NEČUVENO (VIDEO)

Urnebesne scene, a momenat pre egzekucije kaznenog udarca je odneo pobedu.

Fudbaleri Kroacije Zmijavci i Zrinskog Osječkog su odigrali poslednji meč 21. kola Prve Nogometne lige u Hrvatskoj, gde su remizirali sa 0:0, što i nije čudo, s obzirom na to da su odigrali utakmicu u nadrealnim uslovima za igru.

Praktično u šesnaestercu nije bilo trave, a vrhunac priče desio se u finišu utakmice. Ekipa Zrinjskog je gostovala u Zmijavcima kod Kroacije, koja je imala penal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za pobedu u poslednjim momentima nadoknade vremena. Ali, bela tačka u šesnaestercu od silnog blata nije se videla.

SuperSport Prva NL pic.twitter.com/WALTbfke2c

— Toni Marko (@Toni_Marko031) March 10, 2024

Igrači Zrinjskog su onda rukama kopali teren kako bi rivalima još više otežali posao, dok su fudbaleri Kroacije vraćali blato, zaista nečuvena scena.

Na kraju je morao da reaguje sudija, pa je on mesto penala izmerio od gol-linije. Pitanje je da li je sudija odradio posao kako treba, ali hrvatski mediji ističu da je Antonio Prskalo izveo penal barem metar bliže nego što je trebao. Ali, ni to mu nije pomoglo. Obranio mu je gostujući golman Marin Stanić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.