SVE ZBOG REALA: Platiće milion i po evra iz svog džepa da bi zaigrao za Kraljevski klub (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 19:18

SVE ZBOG REALA: Platiće milion i po evra iz svog džepa da bi zaigrao za Kraljevski klub (FOTO)

Neobičan potez.

Real Madrid želi u svojim redovima da vidi Alberta Abaldea iz Valensije, a ni a25-godišnji krilni igrač nema ništa protiv selidbe u Kraljevski klub.

Ipak, kako mu je ostalo još godinu dana ugovora sa Valensijom, morće da bude plaćeno obeštećenje kako bi otišao u Real, a radi se o sumi od 1.500.000 evra.

El Real Madrid habría depositado la cláusula de Alberto Abalde

‼️ Los blancos pagan 1,5 millones para hacerse con >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << el alero del Valencia Baskethttps://t.co/2JBKsgsn15

— EurohoopsES (@EurohoopsES) July 6, 2020

Koliko je Abalde rešen u odluci da potane član Reala govori i činjenica da će sam platiti obeštećenje kako bi mogao da ode u Madrid i o tome je već obavestio klub. Abalde je prošle sezone u ACB ligi postizao 8,7 poena uz 3,3 skoka, dok je u Evroligi bio na sičnom nivou sa 7,8 poena i četiri uhvaćene lopte u proseku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.