Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2015, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Zagorčić veruje proverenim snagama, može li Voša do čuda? (SASTAVI)

Poznate su startne postave Vojvodine i Viktorije Plzenj pred revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Novosašani ispred sebe imaju više nego težak zadatak i dostignu rezultat od 3:0 koliko je u prvom meču u Plzenju bilo za Viktoriju. Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić odlučio se za 11 igrača koji su odigrali najviše minuta u dosadašnjem toku prvenstva.
Može li Vojvodina da ponovi meč protiv Sampdorije u Torinu, pa da se i ove večeri na ‘Karađorđu’ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << peva ono čuveno: ‘Ćiribu,ćiriba, igra Voša k’o Barsa’?
VOJVODINA: Žakula – Vasilić, Đurić, Pekarić, Nastić – Sekulić, Maksimović – Paločević, Ivanić, Babić – Ožegović.
PLZENJ: Kozačik – Rajtoral, Hubnik, Prohaska, Limberski – Hrošovski, Vanek – Petržela, Kolar, Kopic – Duriš.
The post SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Zagorčić veruje proverenim snagama, može li Voša do čuda? (SASTAVI) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zagorčić komanduje juriš! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2015

Fudbaleri Vojvodine pokušaće da nadomeste tri gola zaostatka iz prvog duela sa Viktorijom Plzenj a u tu svrhu trener Zlatomir Zagorčić na teren je izveo sledeći sastav...Novosadska "Stara Dama" prežaljena je već posle prvog meča plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope u Plzenju pošto je Viktorija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.