SVE SE ZNA: Evo ko će prenositi mečeve Zvezde i Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SE ZNA: Evo ko će prenositi mečeve Zvezde i Partizana

Crveno i crno-beli ove nedelje ponovo na evropskim ispitima.

Ove nedelje dva najveća srpska kluba ponovo će imati izazove na evropskoj sceni. Crvena zvezda če sutra od 21 čas na stadionu ''Rajko Mitić'' ugostiti Bajern iz Minhena u okviru Lige šampiona, dok će Partizan u četvrtak od 18.55 gostovati u Holandiji protiv AZ Alkmara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ono što može da obraduje navijače oba kluba je da su obezbeđeni direktni prenosi za Zvezdinu i Partizanovu utakmicu, a zna se i ko će prenositi te duele.

Oba meča će raditi i TV Arena Sport, kao i Radio televizija Srbije. Na Areni će ići višečasovni studijski program već od 14.45 dok će na RTS-u program posvećen utakmici početi desetak minuta pre početka meča. Što se tiče Partizana, Arena će takođe imati višečasovni program sa uključenjima  iz studija i sa lica mesta, ali termini još nisu objavljeni, dok će RTS uključenje u prenos početi desetak minuta pre početka utakmice.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaMorana Mamić, jedna od najlepših hrvatskih manekenki

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Nov 5, 2019 at 11:40am PST

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 23, 2019 at 11:45am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 20, 2019 at 2:45pm PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 17, 2019 at 7:46am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 15, 2019 at 12:32pm PDT
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemci pune "kavez"

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019

Očekuje se velika podrška fudbalerima Bajerna...Crvena zvezda večeras od 21 čas dočekuje Bajern iz Minhena na svom stadionu, a očekujemo preko 50 hiljada navijača oba kluba...Gosti dovode svoje simpatizere koji će biti smešteni na delu južne tribine do zapada, a prema informacijama nemačkih...

Nastavak na Sportske.net...

''Grobari'' će biti oduševljeni: ''Možda se vratim i ponovo zaigram za takve navijače!'' (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019

Godine prolaze, njegova ljubav prema Partizanu ne prestaje...Nekadašnji plejmejker Partizana, a sada Fenerbahčea, francuski košarkaš Leo Vesterman govorio je za ''BC Partizan TV'' o svojim uspomenama koje nosi iz vremena dok je nosio crno-beli dres...Kao i godinama unazad, Vesterman i danas sa oduševljenjem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.