SVE SE ZNA: Evo kada je na programu baraž za plasman na EP i kako Orlovi mogu da se kvalifikuju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SE ZNA: Evo kada je na programu baraž za plasman na EP i kako Orlovi mogu da se kvalifikuju

Nema više tajni.

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se kvalifikuje direktno za Evropsko prvenstvo koje se igra naredne godine, ali Orlovi će imati još jednu šansu da se domognu završnog turnira. Izabranici Ljubiše Tumbakovića moraju da trijumfuju u naredne dve utakmice da bi zaigrali na kontinentalnom šampionatu, a ti mečevi su na programu krajem marta.

Srbija će u polufinalu baraža igrati protiv Norveške u gostima 26. marta, a ukoliko Orlovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dođu do trijumfa u Oslu imaće još jednu prepreku. Finale baraža je na programu pet dana kasnije, a pobednik meča između Srbije i Norveške igraće sa boljim iz duela Škotske i Bugarske.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska manekenka Sofija Milošević.

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 15, 2019 at 3:42am PST

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 5, 2019 at 6:38am PST

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jan 29, 2019 at 11:19pm PST

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jan 27, 2019 at 7:50am PST

“Live! Live the wonderful life that is in you! Let nothing be lost upon you. Be always searching for new sensations. Be afraid of nothing.”😘

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jan 9, 2019 at 1:10pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.