SVE SE RASPADA: Selektor Hrvatske najavio ostavku posle debakla protiv Finaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2022, 17:38

SVE SE RASPADA: Selektor Hrvatske najavio ostavku posle debakla protiv Finaca

Preuzeo odgovornost.

Selekcija Hrvatske doživela je novi debakl, komšije su poražene u osmini finala Evrobasketa od Finske, a "odgovornost" za ovaj neuspeh preuzeo je selektor Damir Mulaomerović.

On je u razgovoru sa novinarima posle utakmice najavio ostavku.

- Ostaje žal (za pobedom) jer vrlo verovatno ja sam zadnji put na klupi, tako da ja posle ovoga sigurno, kao selektor, treba da podnesem odgovornost. To je onako kako treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude.  ja sam tu čovek koji je "frontmen", žao mi je igrača, zbog mene, potruduili se jesmo, bili smo mesec i po dana zajedno, odradili dosta dobrih stvari, i na kraju kad smo trebali ovih 40 minuta nismo uspeli. Nemam šta zameriti igračima.

- Mislim da bez obzira na sve, ja ću porazgovarati sa ljudima iz Saveza, mislim da bi trebalo da dođe neko sa energijom da pokuša nešto bolje nego što sam ja napravio. Ja ne kažem da nismo (dobro uradili)... Mi smo napravili dosta dobrih stvari, pre svega zadnjih mesec i po dana. U grupi smo bili ok, bilo je dosta negative i posle naših pobeda, posle Estonije. Štampa i sve... Nismo na neki način imali neku podršku, ali to je tako, šta da radimo. Tako da, žao mi je zbog toga, očekivao sam malo više ljudi da će večeras da nas podrži, ali ok, hvala ljudima koji su došli i to je to, idemo dalje - zaključio je Mulaomerović.

BONUS GALERIJA: Pogledajte zakucavanje Miroslava Raduljice preko Hrvata Darija Šarića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.