SVE SE DOBRO ZAVRŠILO: Spasioci sprečili fudbalera da skoči sa mosta

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 13:54

SVE SE DOBRO ZAVRŠILO: Spasioci sprečili fudbalera da skoči sa mosta

Kraj drame.

Fudbaler Nice Aleksis Beka Beka van životne je opasnosti pošto je od strane hitnih službi sprečen njegov pokušaj samoubistva.

On je zbog raskida sa devojkom pretio da će skočiti sa mosta, na vijaduktu Manjan.

Bezbedonosne službe su uspele da spreče fudbalera da učini radikalno i sada je na bezbednom. On je odmah prebačen u bolnicu, a njegov klub se još uvek nije oglasio povodom toga.

🚨🚨🚨 Alexis Beka Beka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << has been safely taken by emergency services and is now out of danger. Video was taken around 20 minutes ago.

Our thoughts are with him and his loved ones during this time. This underscores the urgent need for mental health awareness and resources in our… pic.twitter.com/xA1Bur7ws2

— Alaa Jaballi (@AlaaJaballi) September 29, 2023

Beka Beka rođen je u Parizu 29. maja 2001. godine i profesionalnu karijeru započeo je 2018. u rezervnom timu Kaena. Posle toga zaigrao je za prvi tim i onda je otišao u Rusiju i potpisao za Lokomotivu iz Moskve. Tamo se zadržao samo godinu dana i onda se vratio u Francusku i potpisao za Nicu. Prošao je mlađe kategorije reprezentacije Francuske, bio je deo tima na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali nije zaigrao za seniorski tim. Pored francuskog ima i pasoš Konga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.