SVE REŠENO U PRVOM POLUVREMENU: Lazovićeva Verona ostala u Seriji A

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 23:06

SVE REŠENO U PRVOM POLUVREMENU: Lazovićeva Verona ostala u Seriji A

Gledaćemo ih i naredne godine u najjačem rangu.

Fudbaleri Verone opstali su u Seriji A. Oni su u meču baraža savladali Speciju 3:1 na neutralnom terenu u Sasuolu.

Ekipa iz grada Romea i Julije je meč rešila u prvom poluvremenu. Davide Faraoni je već u petom minutu pogodio i to na asistenciju srpskog veznjaka Darka Lazovića.

No, Specija je izjednačila posle deset minuta, strelac sjajnog gola je bio Ampadu.

Novo vođstvo Veroni je doneo Ngonge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 26. minutu. Završio je odličnu timsku akciju. Na sedam minuta pred veliki odmor, žuti su postigli i treći pogodak, a to je bio ponovo delo Ngongea.

U nastavku je Specija krenula ofanzivnije, a u 68. minutu su mogli do smanjenja rezultata. Ipak, Nzola je promašio penal. Pre toga je Faraoni skrivio jedanaesterac zbog igranja rukom i time zaradio crveni karton.

Nisu crno-beli uspeli da se vrate u meč i moraće posle tri godine u najjačem rangu da se presele u Seriju B.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.