SVE NA NJOJ PUCA: Mitrovićeva Kristina premalim korsetom jedva uspela da obuzda bujne grudi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2020, 20:42

SVE NA NJOJ PUCA: Mitrovićeva Kristina premalim korsetom jedva uspela da obuzda bujne grudi! (FOTO)

Jednom slikom napravila opštu pometnju.

Izabranica Aleksandra Mitrovića, Kristina, već godinama važi za jednu od najlepših žena fudbalera. Svojim atraktivnim izgledom i nepogrešivim modnim ukusom, ona privlači pažnju gde god da se pojavi. S obzirom na to da Aleksandar ima reprezentativnih obaveza, Kristina je iskoristila da dođe u Beograd kako bi se videla sa porodicom i prijateljima.

Kako iz Engleske, tako i iz Srbije ona gotovo svakodnevno pratioce na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obraduje po kojom novom fotkom. Kada se baci pogled na njen profil, ne zna se koja slika je lepša od koje ali poslednjom u nizu je pomerila granicu. Spremna za izlazak, skockana od glave do pete lepa Kristina je jedva uspela da minijaturnim korsetom obuzda bujne grudi. Dovoljno da napravi opštu pometnju na ovoj društvenoj mreži.

A post shared by @janjickristina on Oct 10, 2020 at 5:41am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.