SVE MANJE ŠANSE ZA TOP 8: Uniks prejak za Mornar (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 22:15

SVE MANJE ŠANSE ZA TOP 8: Uniks prejak za Mornar (VIDEO)

Tim iz Kazanja stigao do maksimalnog učinka.

U trećem kolu Top 16 faze Evrokupa, osim Partizana, još jedan ABA ligaš pretrpeo je poraz. Naime, ekipa Uniksa iz Kazanja savladala je u Baru ekipu Mornara sa 87:70, i tako stigla do maksimalnog učinka posle tri odigrana kola, dok Barani sada imaju skor od jedne pobede uz dva poraza, ali su i dalje u igri za TOP 8.

Najefikasniji u sastavu Uniksa bili su Ajzea Kenan sa 18, Džordan Morgan sa 14, Džon Holand sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 13 i Džon Braun sa 10 poena.

U poraženom timu Ajzea Vajthed je imao 17, Keni Gabrijel 12, a Nemanja Vranješ i Marko Jeremić po 11 poena.

Mornar je prvu deonicu, posle trojke Marka Jeremića, dobio sa 22:21.

Barani su ubacili četiri trojke, uspeli su da iskontrolišu ofanzivni skok rivala, a najviše problema su imali sa Džordanom Morganom i Džonom Holandom. S druge strane, sjajno je odigrao Keni Gebrijel koji je u ovom periodu igre ubacio 10 poena.

Prevagu na tasu Uniksa u prvom poluvremenu, doneli su Džon Holand sa 10, odnosno Džon Braun, Džordan Morgan i Ajzeja Kanan sa po šest poena.

Kod Mornara, rasploženi za igru u napadu, bili su Keni Gebrijel sa 10, Ajzeja Vajthed sa devet i Marko Jeremić sa šest poena.

John Brown throws it down HARD!🔨💪@unicsbasket #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/QVayOpltaG

— 7DAYS EuroCup (@EuroCup) January 27, 2021

Uniks je nastavio sa sve boljom igrom u nastavku, odbrana je bila izuzetno dobra, pa je tim iz Kazanja uoči poslednje deonice vodio sa 70:54. U tom momentu, a na osnovu svega viđenog do tog trenutka, delovalo je da je pitanje pobednika rešeno.

Igrači Mornara su umeli, znali i mnogo puta su uspeli da nadoknade dvocifreni minus i stignu do pobede, ali u duelu sa zaista moćnim Uniksom, koji je odigrao meč na vrhunskom nivou u oba pravca, posebno u odbrani, pomoći nije bilo.

Barani će 30. januara ugostiti Borac iz Čačka, a 3. februara ih očekuje gostovanje Uniksu u Kazanju.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga Predraga Rajkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.