SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Tim i Zverev stigli u Beograd, Đoković ih dočekao

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 15:39

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Tim i Zverev stigli u Beograd, Đoković ih dočekao

Adria Tour počinje sutra.

Austrijski teniser Dominik Tim i Nemac Aleksandar Zverev stigli su u Beograd, gde će tokom vikenda učestvovati na turniru "Adria Tour" koji počinje sutra, a zvanična ceremonija kreće od 16 časova. Sledi miks dublu u kom će igrati Jelena Janković, Olga Danilović, Nenad Zimonjić i Novak Đoković. Posle toga, oko 18h, se igraju dublovi, gde će igrati još i Dimitrov, Zverev, Troicki, Zimonjić i drugi teniseri. Tima i Zvereva na aerodromu "Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tesla" dočekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković, u društvu brata Đorđa, direktora turnira.

 - Hvala Novaku što je organizovao jedan ovakav događaj, na kom je primaran humanitarni aspekt. Naravno, potrudićemo se da pružimo što bolji tenis i da publici priredimo dobar ugođaj - rekao je Tim.

Nemački teniser Aleksander Zverev je stigao u društvu lepše polovine, ali i par članova stručnog štaba.

Posle dugo čekanja nastavlja se i Primera! I to seviljskim derbijem večeras u 22.00. Domaćin Sevilja se bori za Ligu šampiona i favorit je protiv 12-plasiranog Betisa - kvota na keca je 1,90, dok je kombinazzija 1&3+ 2,90! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Betis.

 - Nedostajalo mi je druženje sa teniserima. Nismo se videli još od Indijan Velsa. Siguran sam da će ovo da bude izuzetan događaj, u gradu u kom dugo nisam bio. Beograd mi je ostao u lepom sećanju, ovde i u Novom Sadu sam svojevremeno igrao fjučerse, ali nisam stigao mnogo toga da vidim - objasnio je Nemac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.