SVE JE REŠENO: Filip Kostić je novo pojačanje Juventusa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 21:08

SVE JE REŠENO: Filip Kostić je novo pojačanje Juventusa!

Pridružuje se Dušanu Vlahoviću...

Kako tvrde poznati italijanski mediji stvar između Juventusa i srpskog reprezentativca Filipa Kostića je rešena, te će doskorašnji fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta postati novi fudbaler torinsog kluba.

Čekalo se da se Juventus i Ajntraht dogovore oko finansijskih detalja, odnosno bonusa koji će uslediti za nemački tim, a sada kada je to gotovo, poznato je da će Kostić sutra ujutru, oko 10.30 sati, biti u Torinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Detalji transfera kažu da će Kostićev dolazak koštati između 15 i 16.000.000 evra uz bonuse,  uzvišegodišnji ugovor.

Tako će se Filip pridružiti saigraču iz reprezentacije Dušanu Vlahoviću, a u isto vreme postaće četvrto letnje pojačanje Juventusa.

Pre njega, u klub su stigli Pol Pogba, Anhel di Marija i Gleison Bremer.

BONUS VIDEO: Pogledajte umeće Dilete Leote sa loptom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi džentlmen iz Srbije u "staroj dami" – Kostić stigao u Juventus

Izvor: RTS, 11.Avg.2022, 11:43

Srpski reprezentativac Filip Kostić stigao je u Torino i biće predstavljen kao novi fudbaler Juventusa. Kostić u "staru damu" dolazi iz Ajntrahta i potpisaće ugovor sa jednim od najvećih klubova u Evropi. . Polivalenti fudbaler koji pokriva levu stranu pridružiće se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.