SVE JE PREDVIDEO: Endi Rodik jednim tvitom najavio pobedu Đokovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 21:18

SVE JE PREDVIDEO: Endi Rodik jednim tvitom najavio pobedu Đokovića (FOTO)

Amerikanac primetio gde je prednost Novaka.

Pobeda Novaka Đokovića protiv Karlosa Alkaraza i plasman u finale Rolan Garosa nije ostala bez odjeka u treniskom svetu među bivšim igračima. Ipak, možda je najbolju meča dao znatno pre njegovog zavreštka nekadašnji svetski broj jedan Endi Rodik.

Alkaraz je početkom trećeg seta imao velikih problema sa grčevima i to je u značajnoj meri uticalo i na ishod meča, a upravo je Rodik najavio kakav će biti kraj jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kratkim tvitom.

First he takes your legs …….

— andyroddick (@andyroddick) June 9, 2023

 - Prvo ti uzme noge... - napisao je kratko Rodik u trenucima kada je Alkaraz imao probleme sa grčevima.

Bio je to u stvari samo prvi deo jednog starijeg tvita koji je svojevremeno Rodik napisao o Đokoviću i njegovoj igri, a koji glasi ''Prvo ti uzme noge, a zatim ti uzme dušu''. Amerikanac je danas tačno predvideo šta će se dogoditi i sa kakvim će se problemima susresti Alkaraz u nastavku meča i izvazvao je time veliki broj komentara.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Novak? Moderna verzija Agasija uz pomalo Lendla"

Izvor: B92, 09.Jun.2023

Pobeda Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa naišla je na mnogo odjeka u svetu tenisa...Tako su bivši teniseri, Endi Rodik i Bred Gilbert pokušali da uporede Novaka sa nekim ranijim igračima..."Đoker je majstor u igranju protiv Čakijevog kretanja. Ne da mu da poleti punom snagom. Njegova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.