SVE JE OBJASNIO: Selektor Srbije o pozivu iz Madrida, odnosima sa Batom i IZOSTANKU tandema! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE OBJASNIO: Selektor Srbije o pozivu iz Madrida, odnosima sa Batom i IZOSTANKU tandema! (FOTO)

Orlove čekaju ispiti u Ligi nacija protiv Crne Gore i Rumunije.

Spisak reprezentativaca Srbije za mečeve sa Crnom Gorom i Rumunijom manje-više prošao je bez iznenađenja. Izuzimajući povarak precrtanog Mijata Gaćinovića i debi Branka Jovičića, selektor Orlova oslonio se uglavnom na proverene snage.

Krstajić OTKRIO šta mu je Milivojević rekao u Londonu i zašto je Gaćinovića VRATIO u reprezentaciju! (FOTO)

GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA: Strateg ZVEZDE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravi tim ali tek posle dogovora sa doktorom

LIGA NACIJA: Ovo je Krstajićev IZBOR za Crnu Goru i Rumuniju! Ima IZNENAĐENJA! (FOTO)

Jedno od zanimljivijih pitanja na konferenciji u Staroj Pazovi, bilo je vezano za interesovanje Nikole Milenkovića. Srpski defanzivac u dresu Fjorentine našao se na meti madridskog Atletika, koji je poslao ponudu od 40.000.000 evra, ali su u Violi to bez razmišljanja odbili.

- Bleki je skrenuo pažnju na sebe, ima potencijala, ali mora da ostane na zemlji. Pozicija centralnog beka nam mnogi znači - istakao je Krstajić.

STRATEG ZVEZDE IZRIČIT: Evo šta Milojević misli o Krstajićevom pozivanju Jovičića u selekciju Srbije

Na spisku pozvanih nije bilo Luke Jovića i Marka Grujića, koji se oporavlja od povrede zadobijene u dresu Herte.

- U dogovoru sa selektorom mlade reprezentacije Goranom Đorovićem, odlučili smo da je bolje da Luka Jović i Marko Grujić igraju tamo - objasnio je selektor Srbije.

Da li ste razgovorali sa trenerom Partizana Zoranom Mirkovićem, budući da je do skora obavljao dužnost Tumbakovićevog pomoćnika?

- Sa Batom Mirkovićem sam dobar prijatelj. Nedavno smo se videli, ali nismo pričali o utakmici. Trebaju nam bodovi, da mlađi igrači dobiju šansu, tu pre svega mislim na omladince sa Novog Zelanda. Idemo da pobedimo. Ako tako ne bude, moja je greška. Kad odem odavde, ja ću biti kriv što nekog nisam stavljao na spisak - rekao je Mladen Krstajić.

HRVAT NADGLEDA PEŠIĆA! Bivši igrač Zvezde dobio novog trenera! (FOTO)

Okupljanje Orlova zakazano je 8. oktobra, dok se dva dana kasnije putuje u Crnu Goru na megdan Tumbakovićevim izabranicima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.