SVE JE GOTOVO: Nikola Mirotić prelomio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 18:08

SVE JE GOTOVO: Nikola Mirotić prelomio!

Kraj sage?

Nikola Mirotić je jedna od glavnih tema letnjeg prelaznog roka u Evropi, a prema pisanju, jednog od glavnih insajdera pouzdanog izraelskog portala "Wala Sport", Arale Vajsberga, Španac je prelomio.

On će karijeru nastaviti u Olimpiji iz Milana. Pomenuti izvor prenosi da je dogovor postignut, samo se čeka raskid ugovora Mirotića sa Barselonom.

Krilni centar je imao ponude Panatinaikosa i Olimpijakosa, ali je odbio grčke velikane. U celu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priču je bila uključena i Crvena zvezda, a na kraju je ipak isplivao milanski tim, iako je trener Etore Mesina, nedavno, govorio da ne mogu finansijski da pariraju ponudi Olimpijakosa.

א. הקיץ הזה פסיכי.

ב. הקיץ בגזרת ניקולה מירוטיץ' פסיכי לגמרי.

ואחרי ההסתייגויות האלה, לפי המידע שברשותי:

* מילאנו היא הפייבוריטית לזכות בשירותיו של מירוטיץ'.

* גם מונאקו נמצאת במרוץ ומנסה להנחית אותו.

* הכוכב האדום בלגרד ופנאתינייקוס (נכון לעכשיו!) עומדת ברקע, אבל לא יותר. pic.twitter.com/6w8bFVjh0I

— Arale Weisberg (@Aralos10) July 9, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.