SVE JE GOTOVO? Mirotićev sastanak u Beogradu otkriva gde nastavlja karijeru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 10:22

SVE JE GOTOVO? Mirotićev sastanak u Beogradu otkriva gde nastavlja karijeru (FOTO)

Najnovija vest.

Kako sazanje RTS, Nikola Mirotić uskoro bi mogao da postane član Partizana, čim i definitivno bude zvanično završio saradnju sa Barselonom koja bi trebal oda bude okončana tokom ovog bvikenda ili najkasnije u ponedeljak.

Tek kad to bude završeno, očekuje se da Mirotić pronađe novi klub, a tome je u ovom trenutku najbliži Partizan. U međuvremenu se oglasio i italijanski novinar Mate Andreani koji je potvrdio da je nekadašnji španski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbliži Partizanu i da se Mirotić sastao u Beogradu sa Željkom Obradovićem.

Nikola Mirotic is still the big name of EuroLeague Market. Agreement with Barça is close. Waiting has made some teams lose patience while has allowed other to enter, Partizan Belgrade.

He also had a meeting with Zeljko Obradovic in Belgrade.#Basketball #EuroLeague #Transfers pic.twitter.com/83SDXbXAUf

— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) July 15, 2023

Mirotić je najtraženiji igrač ovog leta, od trenutka kada je bilo jasno da će napustiti Barselonu. Dovodio se u vezu sa Panatinaikosom i Olimpijakosom, kao i sa Armanijem i Crvenom zvezdom za koju još uvek nije poznato da li je definitivno odustala od pokušaja da Mirotića dovede na Mali Kalemgdan.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.