SVE JE GOTOVO: Mbape otkrio gde će igrati sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 16:53

SVE JE GOTOVO: Mbape otkrio gde će igrati sledeće sezone

Francuski napadač se oglasio.

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je da je srećan što će i naredne sezone igrati za klub iz Pariza i demantovao da će karijeru da nastavi u madridskom Realu, prenosi Gazeta delo Sport.

Mbape je pre nekoliko dana obavestio čelnike kluba da ne želi da aktivira klauzulu u ugovoru i produži saradnju sa Pari Sen Žermenom do juna 2025. godine.

- Nisam zatražio da odem iz PSŽ-a da bih potpisao ugovor sa Realom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Samo sam potvrdio da ne želim da aktiviram dodatnu godinu predviđenu ugovorom. Sa PSŽ-om nikada nismo razgovarali o produženju, ali srećan sam što ću ostati ovde sledeće sezone - rekao je Mbape.

Italijanski mediji podsećaju da bi Mbape mogao u letnjem prelaznom roku da napusti PSŽ kako bi se izbeglo da po isteku ugovora ode bez obeštećenja. Mbape je istakao da mu je žao što je Lionel Mesi odlučio da napusti PSŽ.

- Nikada nije dobra vest kada neko poput Mesija ode, nisam baš mogao da razumem zašto je toliko ljudi osetilo olakšanje njegovim odlaskom. Govorimo o Mesiju, on mora da se poštuje, a u Francuskoj nije imao poštovanje koje je zaslužio - istakao je Mbape, koji je član PSŽ-a od 2017. godine.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.