SVE JE GOTOVO: Crveno-belima STIŽU MILIONI iz Portugala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 16:28

SVE JE GOTOVO: Crveno-belima STIŽU MILIONI iz Portugala!

I to posle više od sedam godina...

Letnja fudbalska pijaca uveliko traje i u Superligi Srbije. Sva pažnja javnosti usmerena ka "večitim rivalima", Crvenoj zvezdi i Partizanu, ali, pored njih ima još milionskih poslova. Jedan od njih obavljen je u Novom sadu, gde je fudbaler Vojvodine Mirko Topić nastaviti karijeru u portugalskom Familikau.

Kako je potvrđeno za portal "Sportske.net", defanzivni vezista koji je prošao sve selekcije kluba iz Novog Sada otisnuće se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u inostranstvo, a Vojvodina će na ime obeštećenja prihodovati 1.200.000 evra.

Topić je bio standardan poslednjih sezona, često se dovodio u vezu sa brojnim klubovima, pa čak i sa Mančester sitijem. Prošle sezone odigrao je 39 mečeva u svim takmičenjima i upisao je jednu asistenciju.

Biće ovo prvi milionski transfer Vojvodine još od zime 2016. godine kada je, zanimljivo, Topićev imenjak Mirko Ivanić prodat BATE Borisovu za 1.000.000 evra.

To i svedoči da su u klub došli neki svetliji dani sa upravom koja je ostala razočarana plasmanom na tabeli u svojoj prvoj sezoni novog mandata.

Vojvodina je u dosadašnjem delu letnjeg prelaznog roka angažovala samo Asmira Kajevića i cilj je da se jezgro tima zadrži. Neka prodaja je morala da usledi kako bi klub mogao stabilno da funkcioniše, a čini se da bi naredna trebalo da bude ona koja uključuje odlazak Uroša Kabića sa stadiona "Karađorđe".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.