SVE JE DEMANTOVAO: Konte neće na Maradonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 21:44

SVE JE DEMANTOVAO: Konte neće na "Maradonu"

Još mu se odmara.

Italijanski stručnjak Antonio Konte demantovao je da će preuzeti mesto trenera Napolija, u slučaju da čelnici šampiona Italije smene Rudija Garsiju zbog serije loših rezultata.

- Čujem uporne glasine o transferima koje me povezuju s raznim klubovima, ali ponavljam, moja jedina želja je da odmaram i uživam s porodicom - napisao je Konte na Instagramu.

Konte je bez kluba od prošle godine, kad je smenjen sa mesta menadžera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Totenhema. Pre toga je vodio i Čelsi, Juventus, Inter, Sijenu, Atalantu, Bari i Areco, a bio je i selektor Italije od 2014. do 2016.

Mediji su prethodnih dana pisali da će Francuz Garsija biti smenjen sa mesta trenera Napolija, ali to se nije dogodilo. Napoli je vezao dva poraza kod kuće, od Reala u Ligi šampiona i Fjorentine u Seriji A.

Tim sa stadiona "Dijego Armando Maradona" posle osam odigranih kola ima sedam bodova manje od lidera Milana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Konte demantovao: Ne idem u Napulj

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2023, 10:08

Italijanski stručnjak Antonio Konte demantovao je da će preuzeti mjesto trenera Napolija, u slučaju da čelnici šampiona Italije smijene Rudija Garsiju zbog serije loših rezultata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.