Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE GRUVA, AUTO SE TRESE: Kad vidite kako Tea Katai IGRA i peva uz SVETSKI hit, neće vam biti dobro (VIDEO)

Pesma na koju niko nije imun.

Aleksandar Katai ima iza sebe uspešnu sezonu i može biti zadovoljan onim što je učinjeno. Kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, sve mu ide kako treba.

U ZVEZDI JASNI: Nismo ludi da nosimo crne dresove (FOTO)

Božović VODI fudbalera Zvezde u Rusiju! (FOTO)

Njegova supruga Tea je u drugom stanju i uskoro bi trebalo da se porodi, pa budući roditelji sijaju od sreće. Često na društvenim mrežama objavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slike i snimke gde uživaju zajedno, pa je tako bilo i sada.

Tea je na Instagramu postavila snimak na kojem se vidi da voze autoputem za Novi Sad a na radiju se čuje popularna pesma Despasito kojoj očigledno ni bračni par Katai nije ostao imun.

Објава коју дели Tea Katai (@tea_katai) дана 20. Јун 2017. у 3:34 PDT

Povrh toga, ona i igra, koliko je to moguće u automobilu ali i peva pesmu.

I treba da uživaju koliko god mogu.

SVET NAM SE KLANJAO: Na današnji DAN fudbal u Srbiji je DOBIO potpuno drugu DIMENZIJU! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.