SVE ĆU DA VAS BIJEM Skandal u Superligi, NAVIJAČ brutalno pretio igračima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 09:01

"SVE ĆU DA VAS BIJEM" Skandal u Superligi, NAVIJAČ brutalno pretio igračima (VIDEO)

Nije imao zadrške.

Navijači Radničkog iz Niša bili su veoma nezadovoljni posle poraza njihovog tima od Kolubare u poslednjem kolu plej-auta Mozzart bet Superlige.

Jedan od pristalica Meraklija je bio posebno ljut, a pale su i ozbiljne pretnje.

- Kako vas nije sramota bre, neću da ćutim. Zadnja opomena, evo ja vam se kunem, zadnja opomena! Svima do jednog! Sledeći put ću da vas bijem! Sve ću da vas bijem! Verujte mi to - rekao je on okupljenim igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispred tribine.

Tim sa Juga je tim neuspehom propustio priliku da opstane u ligi i sada će šansu za popravni tražiti protiv Inđije u baražu. Prvi meč se igra u Inđiji u sredu od 15:55.

Grafičar i Radnik čine drugi dvomeč doigravanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.