SVAKI MIŠIĆ SE OCRTAVA: Žena Darka Miličića BRUTALNIM SELFIJEM zapalila mreže - svi komentarišu njen izgled (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 20:21

SVAKI MIŠIĆ SE OCRTAVA: Žena Darka Miličića BRUTALNIM SELFIJEM zapalila mreže - svi komentarišu njen izgled (FOTO)

Malo je reći da izgleda predobro.

Ako neko zna kako da jednom objavom na Instagramu napravi opštu pometnju, onda je to svakako supruga Darka Miličića. Prezgodna Zorana svoje pratioce gotovo svakodnevno obraduje po nekom novom fotkom ili snimkom i po pravilu uvek sve ostavi bez teksta.

Supruga bivšeg košarkaša, maksimalno je posvećena treninzima i spartanskom načinu života, pa i ne čudi što se na njenom telu svaki mišić ocrtava do savršenstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Po mnogima, ona je jedna od najzgodnijih žena na našoj javnoj sceni, a koliko je svesna svog izgleda svedoči svaka slika koju podeli na profilu.

Sada je mnogobrojne pratioce ostavila bez teksta slikom u zelenom topu i helankama. Odevnoj kombinaciji koja je njeno izvajano telo maksimalno istakla. Ona je sebe predložila za novog Marvelovog superheroja, simpatičnog imena "GLUTEwoman".

A post shared by Zorana Milicic (@zoranam86)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.