SVAĐAJTE SE i KRITIKUJTE: Džordan ZAPREPASTIO sve SAVETOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 10:46

SVAĐAJTE SE i KRITIKUJTE: Džordan ZAPREPASTIO sve SAVETOM

Neočekivano, a možda i nije.

Većina vlasnika klubova ili firmi želi da im podređeni budu u dobrim odnosima. Da nema trzavica, već da se bude u savršenom redu. Ipak, po mnogima najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan sada vlasnik Šarlot Hornetsa želi upravo suprotno.

Kako prenosi ESPN, Džordan im je poručio da se više kritikuju tokom treninga, da se svađaju i da ističu grečke kako svoje tako i tuđe jer će ih to zbližiti.

Inter je, pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pauze zbog korone, praktično izgubio šampionsku trku, i zato mu je Kup veoma važan. Ali nije u dobroj situaciji - u prvom meču polufinala je kod kuće izgubio od Napolija (0:1) i večeras (21.00) će probati da to nadoknadi. Dvojka u Napulju je 2,60, kec 2,70, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

- Momci, svađajte se. Ističite tuđe greške, kritikujte se. Verujte mi, to će vas zbližiti, postaćete bolji igrači i tim će biti jači. Postoji nešto iznad običnog nivoa poštovanja, a to je da ne dozvoliš svom saigraču da konstantno pravi iste greške i da se iznova i iznova gubi. Verujte mi - rekao je Majkl Džordan.

Džordan je bio poznat po svom "oštrom jeziku", kako sa protivnicima tako i sa saigračima, a tokom karijere je osvojio šest šampionskih titula kao igrač Čikago Bulsa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.