SUSRET TEODOSIĆA I JELISAVETE SNIMILI PAPARACI: Ona napred, košarkaš PAO za njom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 11:45

SUSRET TEODOSIĆA I JELISAVETE SNIMILI PAPARACI: Ona napred, košarkaš PAO za njom (VIDEO)

Kamere sve zabeležile...
Razvod Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin zatekao je javnost. Posle sedam godina zajedničkog života oni su odlučili da stave tačku na svoj brak.
Odluka da se krene u brakorazvodni proces nikad nije jednostavna, posebno kod ljudi koji su, pored mnogobrojnih profesionalnih uspeha, stvorili porodicu i dobili dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogdana.
U jeku vesti u kojima se ponajviše nabrajaju razlozi ove neprijatne i pre svega intimne stvari, mi se prisećamo jednog simpatičnog trenutka koji je par imao.
Naime, pre više godina, par Orašanin - Teodosić je izlazio iz jednog prestoničkog hotela ispred kojeg ih je sačekalo mnoštvo paparaca i novinara....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.