SUSRET DVOJICE NAJBOLJIH U ISTORIJI: Đoković i Mesi izazvali oduševeljnje na društvenim mrežama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 09:57

SUSRET DVOJICE NAJBOLJIH U ISTORIJI: Đoković i Mesi izazvali oduševeljnje na društvenim mrežama (FOTO)

Srbin i Argentinac proveli veče u jednom restoranu u Nujorku.

Novak Đoković nalazi se u Nujorku gde će u ponedeljak početi takmičenje na Ju Es openu, poslednjem gren slemu u sezoni. Ipka, najbolji srpski teniser iskoristio je priliku i za jedan susret koji se ne propušta.

Čovek koji je izvesno najbolji teniser svih vremena, slikao se sa  fudbalerom koji je takođe bez sumnje najbolji svih vremena u svom sportu Lionelom Mesijem, a Srbin i Argentinac su proveli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veče u jednom restoranu u Njujorku. Đoković se kasnije oglasio i putem Instagrama povodom ovog susreta.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Veliko mi je zadovoljstvo videti te i razgovarati sa tobom. Kao i uvek, želim puno sreće i zdravlja tebi i tvojoj porodici - poručio je Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.