ŠUŠKA SE, ŠUŠKA: Milutinova zvali crno-beli, ali on će pre među crveno-bele!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 19:16

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA: Milutinova zvali crno-beli, ali on će pre među crveno-bele!

Transfer bomba u najavi.

Nikola Milutinov, košarkaš moskovskog CSKA, nalazi se na meti evropskog vicešampiona Olimpijakosa, piše Jurohups. Srpski centar nosi je crveno-beli dres ekipe iz Pireja u periodu od 2015. do 2020 godine.

U leto 2020. godine Milutinov je kao slobodan agent pojačao „Armejce“, ali je u prethodnoj sezoni usled sankcija ruskim timovima nije mogao da nastupa u Evroligi, veća samo u VTB ligi.

Olympiacos is interested >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in bringing back center Nikola Milutinov.

The big man has also been offered to Virtus Bologna.https://t.co/Fcuyy43DPo

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) May 23, 2023

Budući da još ima važeći ugovor sa ekipom koju vodi Emil Rajković, logično je da će CSKA zahtevati visoko obeštećenje za svog startnog cenrtra.

Ostaje da se vidi i kako će Olimpijako rešiti situaciju na visokim pozicijama jer trener Jorgos Barcokas na raspolaganju ima Mustafu FalaTarika Bleka i Džoela Bolomboja.

Portal Jurohups prenosi da je Milutinov bio nuđen i Virtusu u prethodnim nedeljama, ali zasad nema ništa od Nikolinog prelaska u Bolonju među crno-bele.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.