SUROVI TEO! Ne promašuje protiv Zvezde! Delije već ljute na njega! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUROVI TEO! Ne promašuje protiv Zvezde! ''Delije'' već ljute na njega! (foto)

Poluvreme u Moskvi, CSKA ima prednost najviše zahvaljujući našem reprezentativcu Milošu Teodosiću.

Dok Miloš Teodosić nije bio u igri, u prvih par minuta utakmice, Zvezda je uspela da povede sa 9:2, a čim je on ušao na teren, Moskovljani su počeli da igraju svoju igru i kontrolišu dešavanja na terenu.

Zvezda nije ostavila loš utisak, pruža odličan otpor favorizovanom rivalu, ali za popularnog Tea radonjićev tim za sada uopšte nema rešenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Dovoljno je pogledati njegovu statistiku posle prvog poluvremena - 15 poena (3-3 za dva, 2-2 za tri, 3-3 slobodna bacanja), BEZ PROMAŠAJA!

Naravno, njegova igra protiv ''svoje'' Zvezde glavna je tema i na Tviteru, a osim navijača Crvene zvezde, oglasio se i bivši košarkaš Hemofarma i Partizana Danilo Anđušić.

Ipak, verujemo da će u poluvremenu crveno-beli naći rešenje da bar donekle zaustave Tea, a onda će i put do trijumfa biti mnogo lakši.

Do tada, rezultat na poluvremenu je 44-40 za CSKA.

Zaustavis Tea, i zaustavio si Cska

— Danilo Andjusic (@Djusa33) April 12, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.