SURDULIČANI IMAJU NOVOG ŠEFA STRUKE: Goran Lazarević trener Radnika (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SURDULIČANI IMAJU NOVOG ŠEFA STRUKE: Goran Lazarević trener Radnika (FOTO)

Dosadašnji trener beogradskog prvoligaša, Sindjelića, Goran Lazarević, novi je šef struke Radnika.

Lazarević, rodjeni beogradjanin, radio je u OFK Beogradu sa svim mladjim kategorijama od 2003, a potom i od 2004. godine na poziciji asisstenta trenera Prvog tima. Vreme rada u Beogradu proveo je i kao šef struke  FK Dorćol i FK Palilulac.

Kao pomoćnik od naredne sezone uz Lazarevića će sedeti Miroslav Blanuša, iskusni mladi trener FK Inđija. Pored njih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u stručnom štabu surduličkog superligaša ostaje Nikola Stanković.
Novi šef struke Radnika, upoznaće igrački kadar na sutrašnjoj prozivci, a kada je u pitanju odabir novih-starih igrača, primarno u selekciji, kako reče, biće karakter tih igrača, njihov odnos prema obavezama i posvećenost u radu:
– Volim da ekipa igra specifično i prepoznatljivo. Klub poput Radnika treba da ima jedini cilj: da napreduje i sa tendencijom da afirmiše mladje igrače.  Moje ambicije će se vezivati, nizašta drugo, no za takmičenje. Izmedju ostalog, zajednički cilj će nam biti ostvarenje uspeha kao i prošle godine- rekao je Lazarević prilikom dolaska u Surdulicu.

Prozivka igrača obaviće se sutra u 17 časova, kada će biti i saopšten plan ovogodišnjih letnjih priprema. Klub će boraviti najpre na Vlasini, a potom na Zlatiboru. Za vreme priprema Radnik će odigrati šest-sedam kontrolnih utakmica, medju kojima i 3.jula na terenu u Surdulici protiv FK Levski iz Sofije.
The post SURDULIČANI IMAJU NOVOG ŠEFA STRUKE: Goran Lazarević trener Radnika (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik iz Surdulice dobio novog trenera

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jun.2016, 13:02

Doskorašnji trener beogradskog prvoligaša Sinđelića Goran Lazarević novi je šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice. On je na tom mestu nasledio Miloša Veselinovića koji je prošle sezone predvodio surdulički klub.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.