SUPERLIGA: Zemun brojao do SEDAM, goleada u Surdulici, Rad sve bliži opstanku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: Zemun brojao do SEDAM, goleada u Surdulici, Rad sve bliži opstanku (FOTO)

Peto kolo plej-auta.

Popodne su idigrana tri meča u okviru četvrtog kola plej-auta Superlige. Važne pobede zabeležili su domaćini, Zemun, Rad i Radnik u Surdulici, dok rundu zatvaraju Mačva i Spartak utakmicom u Šapcu.

Zemun je u Gornjoj Varoši deklasirao Bačku sa 7:0. Zeleno-plavi su u prošlom kolu protiv Mačve postigli pet golova, a danas su mrežu gostiju načeli preko Mrkaića već u drugom minutu susreta. Mrkaić je kasnije upisao i het-trik, a Zemunci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ovom ubedljivom pobedom napravili još jedan veliki korak ka opstanku.

Rad i Dinamo Vranje odigrali su na Banjici izuzetno važnu utakmicu koja je direktno odlučivala startne pozicije za opstanak pred finiš plej-auta. Građevinari su slavili minimalnim rezultatom, a jedini strelac je bio Vladimir Volkov, bivši igrač Partizana, već u devetom minutu. Ovim porazom Dinamo je preuzeo fenjer na superligaškoj tabeli, dok Rad očekuju dva gostovanja i duel sa Zemunom u poslednjem kolu koji će verovatno rešiti sve dileme oko putnika u Prvu ligu Srbije.

Voždovac je nastavio sa posrtanjem i u Surdulici. Domaći Radnik je trijumfovao u još jednom veoma efikasnom meču (4:2), a ovo je četvrti uzastopni duel u kome Voždovčani nisu osetili slast pobede.

Plej-aut Superlige nastavlja se u nedelju, kada su na programu utakmice petog kola, a najinteresantnije će biti u Vranju, gde Dinamo dočekuje Zemun.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dragana Rukavina, devojka srpskog reprezentativca Antonija Rukavine.

Hvala nasem prijatelju na ovakvom danu.. ⚓️🛥🍀 @vulekalezic 😍 #enjoyinglife #lovemontenegro #

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on Jul 18, 2018 at 2:54am PDT

💕🌴🇪🇸

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on Jun 6, 2018 at 1:32am PDT

In love with this 👙⚓️🐚 @dragana_rukavina_couture

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on Aug 16, 2017 at 2:39am PDT

#lovenightsinthecity #belgrade #

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on Jan 4, 2019 at 4:16pm PST

Holiday ✨🏖

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on Dec 30, 2018 at 1:42am PST

#summeriscoming #catchthemoment # 📷by my sister @daca_knezevic

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on Jun 4, 2018 at 2:13am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.