SUPERLIGA: Vojvodina sa dva igrača manje odbranila remi u Novom Pazaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2021, 16:56

SUPERLIGA: Vojvodina sa dva igrača manje odbranila remi u Novom Pazaru

Lale uspele da povedu, ali ne i da sačuvaju vođstvo.

Fudbaleri Novog Pazara i Vojvodine remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) u 21. kolu Superlige Srbije pa će sa po jednim osvojenim bodom otići na zimski odmor.

Meč je loše počeo za goste koji su već u osmom minutu ostali sa igračem manje jer je Mrkaić dobio crveni karton. Međutim, to Pazarci nisu iskoristili. Imali su samo jednu dobru priliku u prvom poluvremenu kada je pokušaj Islamovića zaustavio Jeličić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je Vojvodina zapretila preko Čovića koji je sa 25 metara pogodio stativu pa je na poluvremenu ostalo 0:0.

Lale su prve stigle do vođstva pošto su period bolje igre krunisali golom u 58. minutu kada je Bastajić pogodio za vođstvo gostiju. Ipak, prednost Novosađana nije dugo trajala pošto je u 66. minutu Ratković pogodio za izjednačenje posle slobodnog udarca koji je izveo Vlajković. Vojvodina je u 72. minutu ostala sa devetoricom igrača pošto je Nešković dobio drugi žuti karton, ali Pazarci to nisu iskoristili i ostalo je nerešeno do kraja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina sa devetoricom igrača remizirala u Novom Pazaru

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2021

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Novog Pazara, rezultatom 1:1, u 21. kolu Super lige Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.